Constructie voor het dak van de school San Nicolas geplaatst

img_2281Afgelopen week ontvingen wij van onze contactpersoon Fausto weer een aantal foto’s i.v.m. de vorderingen van de bouw van de school San Nicolas.
Inmiddels is de constructie geplaatst voor het dak van de school. Dit betekent dat binnenkort ook de derde!! verdieping in gebruik kan worden genomen.
Het is voor ons als bestuur geweldig om te zien dat de bouw van deze school “gewoon” doorgaat. En dit kan alleen door de donaties van onze trouwe donateurs en sponsors.
Als bestuur hopen we vanaf 19 november weer een werkbezoek te brengen aan onze projecten. Dan kunnen we met eigen ogen zien hoe de vorderingen gaan bij de verschillende projecten. Uiteraard zullen we ook de school San Nicolas bezoeken. Dit is altijd weer een belevenis. Inmiddels krijgen ruim 900 kinderen les op deze school, terwijl in het weekend nog eens 200 volwassenen onderwijs krijgen. De school wordt dus optimaal benut! Door het volgen van de lessen hebben de kinderen in ieder geval kans op een betere toekomst.
Naast de lessen ontvangen de kinderen ook een voedzame maaltijd. Deze maaltijd is vaak de enige maaltijd die ze op een dag krijgen.
Wilt u ook uw steentje bij dragen aan de bouw van deze school of uw steun verlenen aan één van de andere projecten, dan kan dit uiteraard door uw bijdrage over te maken op de bankrekening van Stichting Kinderen in Colombia.
Bij de contactgegevens op de website vindt u deze gegevens.

img_2288 img_2284 img_2283

 

 

 

Laat een reactie achter