De bouw van de derde verdieping van de school San Nicolas gaat maar door!!

Afgelopen week ontvingen wij via onze contactpersoon Fausto weer een aantal foto’s van de start/voortgang van de bouw van de derde verdieping van de school San Nicolas.
Deze verbouwing wordt gerealiseerd door adoptie stichting Hogar. Sinds 2015 zorgt deze stichting voor de verdere bouw van Escuela San Nicolas.
Uiteraard blijven wij sterk betrokken bij deze school. Door ons worden o.a. de lesmaterialen en kleine reparaties bekostigd.

Tijdens ons werkbezoek van vorig jaar november hebben we kunnen zien dat een gedeelte van de derde verdieping af was. Op de derde verdieping zit o.a. de bibliotheek van de school. Deze bibliotheek is niet alleen voor de kinderen van de school bestemd, maar ook voor kinderen uit de buurt die niet op deze school zitten. Op deze manier kunnen ook deze kinderen zich verder ontwikkelen.
Op de foto’s is te zien dat er een start is gemaakt om meer lokalen op de derde verdieping te creëren. Hierdoor kunnen er nog meer kinderen naar deze school om te werken aan een kansrijkere toekomst!
Mede dankzij hulp van onze donateurs zijn we weer in staat om een “steentje” bij te dragen aan de toekomst van deze kinderen.
Binnenkort hopen we ook meer informatie via Fausto te ontvangen van de start van de bouw van een verplaatsbare school voor een voormalige indianenstam in de buurt van de stad Cali. Hou onze site en Facebook dus in de gaten!!

Laat een reactie achter