Werkbezoek staat weer voor de deur!!

DSCN1060Werkbezoek Stichting Kinderen in Colombia

Het is weer zover! Ons werkbezoek staat weer voor de deur. De laatste keren zijn we in de maand november op werkbezoek geweest. Deze keer is om verschillende redenen voor de maand juli gekozen.

De reis is geboekt en door onze contactpersonen Fausto en Federico is alles weer perfect voorbereidt. Namens het bestuur hopen Bram van Os en Nico Hoek op zaterdag 18 juli te vertrekken naar Colombia. Het werkbezoek is dit jaar extra speciaal omdat er familieleden van de bestuursleden op eigen kosten meegaan naar Colombia. Deze personen zijn erg benieuwd naar de projecten en willen de confrontatie aangaan met de nood in een deel van deze wereld. 

Vluchtschema
Zaterdagmorgen 18 juli zullen wij om 8.00 uur vertrekken vanaf Schiphol. Via een tussenstop in Madrid zullen wij dan om 15.30 uur plaatselijke tijd in Medellin arriveren. Door het tijdsverschil van 6 uur hebben wij er dan ruim 14 uur reizen op zitten.
Op vrijdag 7 augustus om 17.00 uur vliegen wij weer terug naar Nederland. Op zaterdagavond 8 augustus om 18.00 uur hopen wij weer veilig te landen in Amsterdam. 

Programma werkbezoek
Fausto heeft inmiddels in overleg met ons het programma vastgesteld. De eerste week zullen we o.a. vergaderen. Fausto zal dan de voortgang van de diverse projecten toelichten. Daarnaast zal hij alle benodigde stukken overhandigen t.b.v. de financiële administratie. De overige dagen van de eerste week zullen we een aantal lopende projecten bezoeken. Verder zullen we ook eventuele nieuwe projecten bezoeken. Fausto heeft van een aantal projecten die eventueel voor ondersteuning in aanmerking komen informatie verzameld.
Woensdag zullen wij in de omgeving van Medellin o.a. de school San Nicolas bezoeken.
Vanwege de meereizende gasten zal er in de tweede week een toeristisch bezoek worden gebracht aan Bahia Solano in de provincie Choco. Deze provincie ligt aan de kust.
In de derde week zullen wij o.a. de twee projecten in de stad Cali bezoeken. Wij zullen dan ook Marlies van Waveren ontmoeten. Marlies is stewardess bij KLM en projectcoördinator bij stichting Wings of Support. Zij heeft contact met ons opgenomen om te kijken of we voor elkaar iets kunnen betekenen. Dat is toch gaaf he!! 

Wij ervaren het als bestuur als een voorrecht om met eigen ogen de vorderingen van de projecten weer te kunnen zien.

Via de onze website www.kidsincolombia.com kunt u dagelijks een verslag lezen van ons werkbezoek in Colombia. Op die manier blijft u goed op de hoogte van het reilen en zeilen van de stichting.
Verder kunt u ons ook volgen via Facebook: www.facebook.com/kinderenincolombia?ref=hl

Nieuwe donateurs
Om nog meer kinderen aan een kansrijkere toekomst te helpen hebben wij uiteraard geld nodig.
Het zou geweldig zijn als u een donatie doet op de bankrekening van onze stichting. Daarnaast vragen wij om te overwegen om structureel donateur te worden. Met structurele donateurs is er een continue stroom van inkomsten waardoor we na de bouw van de school ook weer nieuwe projecten kunnen opstarten.
Op onze website kunt u onder het kopje “donateurs” uw machtiging invullen.

Laat een reactie achter