Werkbezoek staat weer voor de deur!

Het is weer zover! Ons tweejaarlijks werkbezoek staat weer voor de deur.

De reis is geboekt, door onze contactpersoon Fausto is het hotel weer gereserveerd.
Namens het bestuur hopen Bram van Os en Nico Hoek op vrijdag 25 november te vertrekken naar Colombia.
Vrijdagmorgen zullen wij om 7.30 uur vertrekken vanaf Schiphol. Via tussenstops in Londen en Miami zullen wij dan om 20.30 uur plaatselijke tijd in Medellin te arriveren. Door het tijdsverschil van 6 uur hebben wij er dan 19 uur reizen op zitten.

Op donderdag 1 december vliegen wij weer terug naar Nederland. Op vrijdagmorgen 11.00 uur hopen wij weer veilig te landen in Amsterdam.
Fausto heeft inmiddels ook in overleg met ons het weekprogramma vastgesteld.
Zaterdag zullen we o.a. vergaderen. Fausto zal dan de voortgang van de diverse projecten vertellen. Daarnaast zal hij alle benodigde stukken overhandigen t.b.v. de financiële administratie. Zondag is een dag van ontspanning en rusten. Maandag zullen wij de twee projecten in Cali bezoeken. We gaan dan weer het vliegtuig in voor een binnenlandse vlucht van ong. 1 uur. Om 5.00 uur loopt dan de wekker af. Om 7.30 uur vertrekt namelijk het vliegtuig.

Dinsdag zullen wij in de omgeving van Medellin o.a. de school San Nicolas bezoeken. Op de plek van de oude school zal een geheel nieuw gebouw van drie verdiepingen komen. Op woensdag zullen wij in de omgeving van Medellin de overige projecten bezoeken. O.a. een bezoek aan het huis met terminaal zieke kinderen staat dan op het programma. Dit is altijd best wel een indrukwekkend bezoek.
En donderdag is alweer de vertrekdag.

Dit jaar hoeven wij geen nieuwe projecten te bezoeken omdat de nieuwbouw van de school San Nicolas een groot deel van ons budget inneemt.
Hierdoor is het werkbezoek ook korter dan in voorgaande jaren.

Via de nieuwsbrieven bent u de afgelopen twee jaar op de hoogte gebleven van de voortgang van de projecten. Wij ervaren het als bestuur dan ook als een voorrecht om met eigen ogen de vorderingen van de projecten weer te kunnen zien.

Via de website kunt u dagelijks een verslag lezen van ons werkbezoek in Colombia. Op die manier blijft u goed op de hoogte van het reilen en zeilen van de stichting.

Uiteraard zouden wij dit alles niet kunnen doen zonder uw geweldige steun.

6 Reacties
 1. Ziet er goed uit!!!

 2. Hele goede reis gewenst en veel succes aldaar!!! Het zal wel weer indrukwekkend zijn…

  Groetjes, Louise

 3. Fantastisch!

 4. Nico en allen die meegaan. We bidden jullie Gods zegen op het werk wat te doen staat. Dat het tot Zijn eer mag zijn.

 5. Spannend hoor, we zijn aan het aftellen.
  Gebeden vermeerderen voor jullie werkbezoek!

 6. Heren,

  Wat een fantastisch initiatief! Ik ga zeker een donatie doen en zal mijn collega’s erop attenderen. Alvast een goede reis gewenst.

  Gr Maurits Bast

Laat een reactie achter