Dag 2: Vergadering financiële zaken

Dag 2: Vergadering financiële zaken

Beste allemaal,

Vandaag een dag voor de openingsvergadering en het bespreken van de financiële zaken.

Na  een goede nacht slapen (voor Bram wel, voor Nico minder) zijn we heerlijk gaan ontbijten. Daarna het reisverslag typen om iedereen op de hoogte te brengen van onze heenreis naar Colombia.

Om 10.30 uur werden we alweer opgehaald door Fausto. Vandaag zijn we het wat rustiger aan gaan doen, om bij te komen van de reis. We zijn met de metro naar de kabelmetro gegaan. Deze kabelmetro gaat over de sloppenwijken van Medellin. Hierdoor worden deze sloppenwijken meer toegankelijk waardoor de mensen in deze wijken ook meer kansen krijgen. Dit is een mooi initiatief van de overheid. Je ziet ook dat de overheid bezig is met het bouwen van betere woonruimte in de zin van flatgebouwen waar de arme mensen in kunnen wonen. Echter op de volgende heuvel schieten de sloppenwijken als paddestoelen uit de grond. De armoede gaat dus door.

Boven aan de kabelmetro kwam er een nieuwe kabelbaan welke naar  een natuurpark is aangelegd. Hier hebben we heerlijk rondgelopen en genoten van de mooie Colombiaanse natuur. Na de lunch pakten donkere wolken zich samen boven de bergen. We besloten om maar weer terug te gaan naar de kabelmetro. We zaten nog maar net of de regen kwam met bakken uit de lucht.

Na deze bijzondere ervaring zijn we naar het huis van Fausto gegaan. Hier hebben we de financiële stand van zaken van elk project doorgenomen. Verder heeft Fausto ons de financiële administratie van de afgelopen twee jaren overhandigd. Ook hebben we al foto´s vanaf de oprichting van de stichting bekeken die we eventueel als aanvulling bij de foto´s van de projecten op de website kunnen gebruiken.

Nu terugkomst in het hotel hebben we nog wat uitgerust. Daarna hebben we lekker een hapje gegeten en zijn heerlijk gaan slapen.

Hartelijke groeten,

Bram en Nico

1 Reactie
  1. Ik reis in gedachten met jullie mee mannen!
    Vind het iedere keer opnieuw spannend wat jullie allemaal te zien en horen krijgen.Mooi project trouwens ,die kabelmetro.Ik wens jullie veel wijsheid en hartelijke ontmoetingen.Groetjes, ook aan Fausto en Angela. Welterusten vanuit een stormachtig Katwijk.

Laat een reactie achter