Spreekbeurt door Willemae Schuitemaker over Stichting Kinderen in Colombia

img-20160914-wa0002Door Willemae Schuitemaker is vandaag (14 september 2016) op school een spreekbeurt gehouden over Stichting Kinderen in Colombia. Een paar weken geleden heeft ze contact opgenomen met bestuurslid Nico Hoek. Willemae was al enthousiast aan de slag gegaan en had al informatie op de website opgezocht. Om bij het houden van de spreekbeurt goed voor de dag te komen heeft ze ook materialen gevraagd om te kunnen laten zien aan haar klasgenootjes. Uiteraard hebben wij deze gegeven.
Zodoende ging zij vanmorgen bepakt en bezakt op weg naar school. Ze had een banner, foto’s van de verschillende projecten, informatiefolders en pennen om uit te delen bij zich!!
Naast het feit dat haar klasgenootjes veel over Stichting Kinderen in Colombia te weten zijn gekomen, heeft Willemae ook nog een 9!!! voor haar spreekbeurt gekregen. Een geweldig mooi cijfer. Gefeliciteerd Willemae!
En als bestuur willen wij haar natuurlijk bedanken dat zij de stichting op een mooie manier onder de aandacht heeft gebracht bij haar klasgenoten en bij hun ouders.

Laat een reactie achter