De ontwikkelingen volgen zich snel op: de plaatsing van het dak van de school San Nicolas

img_2422Twee weken terug kregen wij van onze contactpersoon Fausto de foto’s van de plaatsing van de constructie voor het dak van de school.

Inmiddels zijn er weer nieuwe foto’s ontvangen van de plaatsing van het dak op de derde verdieping van de school. Dit betekent dat binnenkort ook de derde!! verdieping in gebruik kan worden genomen. Is dit niet geweldig!!

Het is voor ons als bestuur geweldig om deze vorderingen te zien.
Zoals in het vorige nieuwsbericht vermeldt, hopen we als bestuur vanaf 19 november weer een werkbezoek te brengen aan onze projecten. Dan kunnen we met eigen ogen zien hoe de vorderingen gaan bij de verschillende projecten. Uiteraard zullen we ook de school San Nicolas bezoeken. Dit is altijd weer een belevenis. Inmiddels krijgen ruim 900 kinderen les op deze school, terwijl in het weekend nog eens 200 volwassenen onderwijs krijgen. De school wordt dus optimaal benut! Door het volgen van de lessen hebben de kinderen in ieder geval kans op een betere toekomst.
Naast de lessen ontvangen de kinderen ook een voedzame maaltijd. Deze maaltijd is vaak de enige maaltijd die ze op een dag krijgen.
Wilt u ook uw steentje bij dragen aan de bouw van deze school of uw steun verlenen aan één van de andere projecten, dan kan dit uiteraard door uw bijdrage over te maken op de bankrekening van Stichting Kinderen in Colombia.
Bij de kopje Contact op de website vindt u deze gegevens.

Laat een reactie achter