Succesvolle aanwezigheid op actiedag Ichthuswijk

1

De vrijwilligers van de actiedag

Zaterdag 19 september jl. is er een actiedag georganiseerd door wijkgemeente Ichthus rondom de Ichthuskerk in Katwijk aan Zee. Van ’s-morgens 9.00 uur tot ’s-middags 15.00 uur was het een gezellige drukte rondom de kerk. Er was aan iedereen gedacht en voor iedereen wel wat te doen: kinderplein, zangkoren, visbakken, fruit, bloemen, rad van avontuur, cadeaukraam, rommelmarkt, gebakkraam, ijskraam, boeken en nog veel meer…………..

Omdat de commissie van wijkgemeente Ichthus had besloten om een deel van de opbrengst van de actiedag voor Stichting Kinderen in Colombia te bestemmen waren wij ook aanwezig met een informatiekraam. In de kraam stond een laptop waarop foto’s van de diverse projecten werden getoond. In de kraam waren er ook foto’s te zien van de projecten die wij ondersteunen.

11

Bakker Krijn Verdoes (links) en bestuurslid Nico Hoek

Ook was er de mogelijkheid om loten te kopen. Er werden namelijk vier taarten verloot die beschikbaar waren gesteld door Banketbakkerij Krijn Verdoes. Een geweldig gebaar!! Heel veel mensen waren enthousiast en kochten een lot. Aan het eind van de dag bleek dat er met de loten € 541 was opgehaald. Naast dit mooie bedrag zijn er ook weer mooie gesprekken gevoerd met mensen die geïnteresseerd waren in het werk van onze stichting. Op deze manier is er dus ook weer gewerkt aan de naamsbekendheid.

Na afloop van de actiedag zijn de taarten afgeleverd bij de prijswinnaars. U kunt begrijpen dat deze mensen erg blij waren met de overheerlijke taart.

14

Winnaar: familie Klinkenberg

13

Winnaar: mevrouw Vooijs

12

Winnaar: mevrouw Meijvogel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
De totale opbrengst van de actiedag is nog niet definitief bekend. Wel is er al een bedrag genoemd van ruim € 12.000. Van dit bedrag zullen wij een gedeelte ontvangen. Wij zijn bijzonder dankbaar voor deze mooie dag en voor de geweldige opbrengst. Hiermee kunnen we weer extra ondersteuning bieden aan de kansarme kinderen in Colombia.

Wij willen de commissie van de actiedag heel hartelijk bedanken voor het feit dat zij Stichting Kinderen in Colombia hebben gekozen als één van de te ondersteunen goede doelen.

Laat een reactie achter