Dag 1, Ons vertrek naar Colombia

IMG-20150718-WA0003Beste allemaal,

Zaterdag 18 juli zijn we vertrokken voor ons werkbezoek naar Colombia. Deze keer zijn we via Madrid naar Medellin gevlogen. We vlogen met de spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia. Het leek wel of er in Spanje een blik herintreders was opengetrokken. De gemiddelde leeftijd van de stewards en stewardessen lag ruim boven de veertig jaar. Dit hoeft uiteraard niet uit te maken, maar de voortdurende smile op het gezicht was ook nergens te bekennen. We hebben ons er doorheen geslagen.
Voor het eerst hadden we maar één overstap. Dit scheelde veel tijd, dus waren we al om 15.30 uur Colombiaanse tijd (22.30 uur Nederlandse tijd) in Medellin. Namens het bestuur van Stichting Kinderen in Colombia is Nico Hoek aanwezig. Door drukke werkzaamheden komt Bram van Os één week later. Dit jaar reisden ook een aantal andere personen mee op eigen kosten. Ze willen graag de projecten en de nood in een ander deel van de wereld met eigen ogen zien!
Op het vliegveld van Medellin werden we opgehaald door onze contactpersoon Fausto en zijn neef Federico. Federico treedt tijdens het werkbezoek op als tolk. Het was zoals gewoonlijk weer een hartverwarmend welkom. Geweldig om te mogen ervaren dat je op zo’n manier wordt ontvangen door deze vrijwilligers van de stichting. Zonder hen kunnen we niets doen.
Om 17.00 uur plaatselijke tijd (Nederlandse tijd 00.00 uur) kwamen we in ons appartement aan. Na ruim 18 uur reizen waren we op de plaats van bestemming. Omdat we in een appartement verblijven moesten we ook eerst boodschappen doen. Het ontbijtje moet nu namelijk zelf worden klaargemaakt
. Tijdens een heerlijke maaltijd hebben we de dag met elkaar doorgenomen en zijn daarna naar bed gegaan met de bedoeling heerlijk te gaan slapen.

 

Heel veel groeten van ons vanuit Colombia

Laat een reactie achter