Nachtje slapen in een ElisaBEDJE!

busEindelijk is het dan zover….we mogen een nachtje komen logeren in een ElisaBEDJE….

Dus ons rugzakje ingepakt en met de bus naar Vida y Libertad. We zijn zeer welkom en voelen ons gelijk thuis. Na het middageten moet er eerst huiswerk gemaakt worden, maar daarna gaan we gezellig samen schilderen, klassiek muziekje erbij…..samen kletsen, samen lachen..en natuurlijk leren we wat Spaanse woorden van de kinderen, vooral de namen van de kleuren willen ze ons bijbrengen…amarillo, naranja, azul, verde….jaja, t is redelijk goed gelukt! Aan het begin van de avond worden we verrast met creatief spel, toneelstukjes, muziek en dans, zelfs de jongste van drie jaar staat z’n mannetje!

Om half tien is het toch echt tijd om naar bed te gaan, de volgende ochtend is het weer gewoon vroeg dag! Om zeven uur staan we op en ontbijten we met z’n allen. Weet je wat, na het ontbijt gaan we mee de kinderen naar school brengen….regenjack aan, wandelstok mee om niet uit te glijden in de modder, er is geen pad…de berg over, langs het prikkeldraad, klimmen en klauteren pfff! Gelukt!

We mogen, eenmaal op school, even mee het lokaal in We bekijken de prachtige maquettes en tekeningen, mooi gedaan hoor….en dan dag zwaaien… tot vanmiddag En wij dalen weer af…..

Er staat een reuze-afwas op me te wachten, maar gelukkig is daar Sara al en we zijn al heel snel een team,  die grote afwas is in een mum van tijd gepiept met z’n tweeën, topper hoor, die Sara!

Voor we aan het eind van de dag weer terug gaan naar Medellin oh! dat is leuk, doen we eerst nog een “fotoshoot”, van alle kinderen een foto, poseren is heel erg leuk…. Ja, en dan moeten we echt naar de bus, voor het donker wordt willen we terug zijn in de stad, in Medellin. Nou dan, we gaan hoor, maar nee, wacht! Alle kinderen komen om ons heen staan voor een afscheidsgebed….Vaya con Dios….

En kom weer terug…ooit! Dag allemaal! Dag Elisabeth, dag Arlette….

op weg naar school vervenslapennieuwe bedden

1 Reactie
  1. Hoi Els en Arlette. Wat doen jullie mooi werk!! Respect voor alle inspanningen die jullie voor de stichting doen!!
    Sterkte en plezier bij alle dingen die jullie nog gaan doen.

Laat een reactie achter