2e Bezoek Ambassade van Colombia

Bezoek Ambassade 23-10-2014 aOp 23 oktober 2014 jl. waren wij (Nico en Bram), als vertegenwoordigers van de  Stichting Kinderen in Colombia weer uitgenodigd op de Ambassade van Colombia.
Deze avond waren er ook andere stichtingen uitgenodigd die hulp verlenen aan kansarme mensen in Colombia. Het doel van de avond was om als stichtingen kennis met elkaar te maken en om met elkaar te delen tegen welke mogelijkheden en onmogelijkheden je zoal aanloopt bij de hulpverlening in Colombia.
Na het openingswoord door de ambassadeur van Colombia, de heer Eduardo Pizarro Leongomez, kreeg Diana Diaz het woord.
Diana vertelde dat zij een platform wil gaan creëren voor stichtingen en bedrijven die connecties hebben met Colombia. Een van de doelen van dit platform is om kennis te delen met elkaar om van daaruit nog betere
hulpverlening te bieden.
Na deze presentatie kreeg Ed Veldhuisen van Straatkinderen Medelling/Fundacion Caminos het woord voor de prestentatie over zijn stichting en zijn boek: “Vrijdag komt mijn droom uit”.
Na de presentaties was er een informeel samenzijn om verder met elkaar kennis te maken. Door iedereen werd daar gebruik van gemaakt en dit resulteerde in een aangename sfeer waarin nieuwe contacten werden opgedaan.

Op de bijgaande foto’s ziet u Bram in gesprek met de ambassadeur van Colombia en met twee vertegenwoordigers van Stichting Hogar.

Ook deze bijeenkomst was weer een prachtige ervaring om mee te maken.

Hartelijke groet Bram en Nico

Bezoek Ambassade 23-10-2014 bBezoek Ambassade 23-10-2014

Laat een reactie achter