Werkbezoek

DSCN1060Werkbezoek Stichting Kinderen in Colombia

Het is weer zover! Ons tweejaarlijks werkbezoek staat weer voor de deur. De reis is geboekt, door onze contactpersoon Fausto is het hotel weer gereserveerd.
Namens het bestuur hopen Bram van Os en Nico Hoek op maandag 18 november te vertrekken naar Colombia. Het werkbezoek is dit jaar extra speciaal omdat er twee familieleden van de bestuursleden op eigen kosten meegaan naar Colombia. Deze twee personen zijn erg benieuwd naar de projecten en willen de confrontatie aangaan met de nood in een deel van deze wereld.

Vluchtschema
Maandagmorgen zullen wij om 7.30 uur vertrekken vanaf Schiphol. Via tussenstops in Londen en Miami zullen wij dan om 20.30 uur plaatselijke tijd in Medellin arriveren. Door het tijdsverschil van 6 uur hebben wij er dan 19 uur reizen op zitten.
Op vrijdag 29 november om 8.45 uur vliegen wij weer terug naar Nederland. Op zaterdagmorgen 30 november om 11.00 uur hopen wij weer veilig te landen in Amsterdam.

Programma werkbezoek
Fausto heeft inmiddels in overleg met ons het programma vastgesteld. Dinsdag zullen we o.a. vergaderen. Fausto zal dan de voortgang van de diverse projecten toelichten. Daarnaast zal hij alle benodigde stukken overhandigen t.b.v. de financiële administratie. Woensdag zullen wij in de omgeving van Medellin o.a. de school San Nicolas bezoeken. Op de plek van de oude school zal een geheel nieuw gebouw van drie verdiepingen komen. Inmiddels is de eerste verdieping al gebouwd. Binnenkort zal gestart worden met de bouw van de tweede verdieping.
Vanwege de meereizende gasten zal er van donderdag tm maandag een toeristisch bezoek worden gebracht aan het Amazone gebied.

Dinsdag 26 november zullen wij in de omgeving van Medellin de overige projecten bezoeken. O.a. een bezoek aan het huis met terminaal zieke kinderen staat dan op het programma. Dit is altijd best wel een indrukwekkend bezoek.
Woensdag 27 november zullen wij de twee projecten in Cali bezoeken. We gaan dan weer het vliegtuig in voor een binnenlandse vlucht van ong. 1 uur. Om 5.00 uur loopt dan de wekker af. Om 7.30 uur vertrekt namelijk het vliegtuig.
Donderdag 28 november is een dag van ontspanning en de koffer inpakken voor de terugreis op vrijdag 29 november.

Dit jaar hoeven wij geen nieuwe projecten te bezoeken omdat de nieuwbouw van de school San Nicolas een groot deel van ons budget inneemt. Wij ervaren het als bestuur als een voorrecht om met eigen ogen de vorderingen van de projecten weer te kunnen zien. Via de website kunt u dagelijks een verslag lezen van ons werkbezoek in Colombia. Op die manier blijft u goed op de hoogte van het reilen en zeilen van de stichting.
Verder kunt u ons ook volgen op Facebook: Stichting Kinderen in Colombia.

Nieuwe donateurs
Om de bouw van de school San Nicolas sneller te kunnen voltooien zijn wij op zoek naar nieuwe donateurs. Het zou geweldig zijn als u een donatie doet op de bankrekening van onze stichting. Daarnaast vragen wij om te overwegen om structureel donateur te worden. Met structurele donateurs is er een continue stroom van inkomsten waardoor we na de bouw van de school ook weer nieuwe projecten kunnen opstarten.
Op de website kunt u onder het kopje “donateurs” uw machtiging invullen.

 

Laat een reactie achter